Prevencija za žene i mame

Predmenstrualni sindrom

Premenstrualni sindrom (PMS) niz je međusobno isprepletenih fizičkih i psiholoških simptoma povezanih s menstrualnim ciklusom, a pogađa milijune žena diljem svijeta, ali kao klinički entitet prepoznat je tek u 1930-tim godinama. Pogađa oko 75% žena, a manifestira se od vrlo blagih do teških simptoma (oko 15% žena). PMS se često javlja uz premenstrualnu disforiju (PMDD), čiji su psihički simptomi tako značajni da utječu na rad, društvene aktivnosti i osobne odnose. Od ovog stanja pati oko 3% žena.

Prirodni ekstrakti za intimnu dobrobit
Thymus vulgaris (timijan) ima jaku antimikrobnu aktivnost, Salvia vulgaris (kadulja) djeluje na smanjenje kongestije, a Calendula officinalis (neven) ublažava upalu. To nisu samo bakine tajne, već objektivna svojstva koja su znanstveno dokazana. Iz tog razloga, sredstva za intimno ispiranje formulirana s najprikladnijim prirodnim ekstraktima i u kombinaciji s odgovarajućom pH vrijednostima, mogu osigurati intimnu dobrobit i učinkovitu prevenciju u svakoj životnoj fazi.
Usponi i padovi plodnosti

Fertilna dob žena traje oko 40 godina, od 12. do 52. godine. Kroz tih 40 godina, stopa plodnosti varira, s vrhuncem između 20. i 30. godine života, a mogućnost trudnoće počinje se značajno smanjivati nakon 32. godine, da bi se još više smanjila oko 40. godine. Plodnost je pod utjecajem ženinog životnog stila (prehrana, pušenje, stres, itd.), ali i njezinog intimnog zdravlja. Na primjer, neka produljena upalna stanja ili infekcije, kao što je klamidija, mogu smanjiti plodnost.

Prevencija namijenjena svim ženama
Otkrijte Saugella proizvode i pomoć koju vam nude u održavanju ili ponovnom uspostavljanju vaše intimne ravnoteže. Za svaki proizvod trenutno dostupan u ljekarnama možete pronaći formulaciju, upute i savjete za uporabu.