Iskustvo svježine uz pomoć prevencije

Od glave do pete

Tuševi, plivanje u moru, proljetni dan. Svježina nam uzrokuje dobar osjećaj i bolje raspoloženje. Svježina se najčešće traži korištenjem dezodorana i intimnih sredstava za pranje kako bi se to stanje održalo što dulje. Za postizanje svježine, sredstva za pranje trebala bi sadržavati inovativne aktivne sastojke s derivatima mentola koji traju dugo, čak i do 8 sati!

Savjeti za cjelodnevnu svježinu

Ako se želite osjećati svježe cijeli dan zapamtite da vam odjeća od pamuka i prirodnih vlakana u tome može pomoći. Stoga uvijek koristite donje rublje od pamuka ili svile, a dnevni ulošci neka uvijek budu pamučni kako bi vaša koža mogla disati. Takodjer koristite sredstva specijalizirana za higijenu intimnog područja, a posebno za postizanje svježine koristite sredstva za pranje koja sadržavaju inovativne aktivne sastojke s derivatima mentola.

Ekrine i apokrine žlijezde: Što znate o znoju?

Iako se to čini proturječno, znojne žlijezde pomažu tijelu da ostane svježe. Dok su ekrine žlijezde raspoređene po cijelom tijelu i imaju ulogu regulacije tjelesne temperature, apokrine žlijezde su koncentrirane ispod pazuha i u genitalnom području i najčešće se aktiviraju stresom i emocijama kako bi proizvodile manje znoja, ali intenzivnijeg mirisa.

Prevencija namijenjena svim ženama
Otkrijte Saugella proizvode i pomoć koju vam nude u održavanju ili ponovnom uspostavljanju vaše intimne ravnoteže. Za svaki proizvod trenutno dostupan u ljekarnama možete pronaći formulaciju, upute i savjete za uporabu.