Prevencija za aktivne žene

Sportske zamke
Aktivne žene vole sportove i vježbanje. Ali oprez! U teretani možete biti podložniji infekcijama! Navedena su tri učinkovita pravila prevencije: postavite ručnik na sportske sprave i opremu prije njihovog korištenja, operite se odmah nakon bavljenja sportom sredstvom za intimno higijensko pranje koje vas aktivno štiti od infekcija, zahvaljujući specifičnim i selektivnim prirodnim aktivnim sastojcima.
Putovanje je rizično
Kod putovanja u egzotične krajeve ljudi se pripremaju protiv dizenterije, groznice, kukaca, ali gotovo nikad ne misle o vaginalnim infekcijama. Higijenski uvjeti u kupaonicama i toaletima, duga putovanja u autu ili pri visokim temperaturama, nedostupnost bidea, sve su to čimbenici koji povećavaju rizik od infekcija. U tim slučajevima, specifične intimne maramice dragocjeno su sredstvo koje treba stalno imati spremno za uporabu.
Intimni mišići
Postoji i specijalna gimnastika koja se može provoditi za vježbanje određenih zdjeličnih mišića, onih povezuju trticu (coccyx) i pubično područje i utječu na zdravlje cijelog urinarnog i genitalnog područja. Održavanje tonusa ovih mišića i njihovo „treniranje“ poboljšava spolni život, sprječava ili odgađa pojavu inkontinencije i smanjuje simptome menopauze. Ove vježbe lako je provoditi i ne uzrokuju znojenje! Pokušajte ih sad! Na internetu možete naći mnoštvo uputa.
Prevencija namijenjena svim ženama
Otkrijte Saugella proizvode i pomoć koju vam nude u održavanju ili ponovnom uspostavljanju vaše intimne ravnoteže. Za svaki proizvod trenutno dostupan u ljekarnama možete pronaći formulaciju, upute i savjete za uporabu.