Saugella startpage hero

O Saugelli

Namijenjeno brizi za žene svih dobi i u svim životnim fazama

Ponekad žene mogu imati teška životna razdoblja kao što su trudnoća, briga o obitelji i karijeri, fizičke i hormonske promjene kroz koje prolaze. Zbog toga Saugella u ponudi ima niz proizvoda posebno dizajniranih za intimnu zaštitu i njegu žena u svim fazama njihovog života.

Naša misija

Svi Saugellini proizvodi temelje se na kliničkim istraživanjima i principu prevencije ispred liječenja. Naša je uloga poduprijeti i održati delikatnu ravnotežu vaginalnog ekosustava i time omogućiti najbolje uvjete za ženino sveukupno zdravlje i dobrobit. Ako ste tinejdžerka, majka ili žena u post-menopauzi, naći ćete pravo rješenje u Saugellinim proizvodima.

Naši proizvodi

Saugellini proizvodi obuhvaćaju sredstva za intimno ispiranje i lubrikante posebno dizajnirane za brigu o vašem intimnom području u svako doba. Posjetite stranice o proizvodima kako biste pročitali više o pojedinim proizvodima i njihovoj primjeni.
Prevencija namijenjena svim ženama
Otkrijte Saugella proizvode i pomoć koju vam nude u održavanju ili ponovnom uspostavljanju vaše intimne ravnoteže. Za svaki proizvod trenutno dostupan u ljekarnama možete pronaći formulaciju, upute i savjete za uporabu.